måndag 21 september 2009

Måndag

Just nu är det lungt och skönt, Roger mår bra, frånsett att magen har blivit orolig. Vet inte om det kan bero på behandlingen. De kommer i morgon från ASIH så vi får väl spörja med dem. Hostan är bättre, det har inte varit dessa hemska hostattacker. Han sover bra och äter bra, tyckte kycklingen var god, men vet inte om det var lite för mycket curry i, det verkade som det retade halsen lite, får tänka på det när jag kryddar. Roger som har varit saltfanatiker, han tycker jag saltar för mycket ibland, så det är bara att dra ner på det också så får man strö på lite efteråt.
Vi ska nu lägga oss efter en lång intensiv dag. Dusch renbäddning sen kom städerskan så det har varit full rulle. Trots att man inte gör något själv så känns det att det varit aktiviteter runt om en under dagen.
I morgon är det höstdagjämning nu blir det bara mörkare och mörkare. Usch och kallare, det gillar inte jag.

2 kommentarer:

  1. Tänk vad tacksam man blir för de där lugna sköna dagarna. Härligt att Roger trots allt mår bra. Antar att det påverkar dig också positivt.

    SvaraRadera
  2. Jo det gör det när han är tillfreds med tillvaron så blir jag lugn och kan slappna av. Det blir annars mycket på helspänn för att kolla in hur lägget är.

    SvaraRadera