onsdag 23 september 2009

Telefonterror

Ja snudd på, vissa dagar är det nästan så man har lust att kasta ut telefonen. Det kunde vara lite mer jämt fördelat över veckans dagar.
Idag konstaterade Roger att han kommit i purberteten och drabbas av finnar. De sitter tätt i ansiktet har tvättat ansiktet med Asolsprit och smörjt på Betnovat, det är cortison i den salvan inbilla mig att det nog ska hjälpa lite grand. Han ser ut som en stoppsignal. De kommer från ASIH i morgon så vi får väl rådfråga dem, de kanske har någon salva eller piller som hjälper.Det kliar inte så det är ju alltid et plus, mest ömt. Har väl troligen med immunförsvaret att göra. Det slås ut så då kommer det troligen att hända alla möjliga konstiga saker. Bara tänderna får sitta kvar så får man väl ta resten som det kommer. Vi är noviser så vi får vänta och se. Det blir nog bra i slutändan.
Ja då är det fotboll ikväll igen på TV, tur för Roger, och jag som valde en TV med naturmotiv och inte en med sportbild. Tydligen hjälpte det inte. Annars är det fel på fjärrkontrollen så den bara söker in sport *s*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar