fredag 12 juni 2009

12 juni

Idag har det varit en lugn och skön dag. Roger var glad att det inte var några läkar eller sjukhusbesök, han kände för att bara vara idag.
Det djupa lågtrycket och regnet har gjort att man har känt sig trött och inte haft alltför stor energi. Började att brottas med avloppet i badrummet, får se om jag får ordning på det, Rickard har hjälpt mig här på kvällen, men det är så fullt med ludd, Grrrrrrr.. det blir så när man inte dammsuger badrummet utan spolar ner dammet i avloppet istället. Det är den nya trenden i modern städning. Har lagt i avloppslösning i brunnen får se om det blir bättre, annars får jag väl ringa bostadsbolaget efter helgen, de blir väl skogstokiga, för de har sagt till om att man INTE får spola golvet i badrummet. Börjar nu förstå vad de menar.
Har ögnat igenom pappren från FK aj,aj här gäller det att läsa rätt och hålla reda på vad man svara så man inte snärjer in sig i deras frågor. Kan tyckas samma fråga som återkommer men si innebörden kan vara en annan. Måsta man anlita advokat för att svara rätt? Så man kan få den ersättnig man har rätt till, eller har man inte rätt till den?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar