måndag 26 oktober 2009

Ny blodtransfusion

Idag var det dags för nytt blod, för det har tagit på blodvärdet de senaste infektionerna. Idag var Roger mister Tvärvigg, Allvarligt talat så tror jag han var jättetrött och ville vara ifred. Han sov dåligt på efternatten och sen fick han ett EP anfall, och jag skulle se till att han inte ramla ur sängen. Då fick han tag i mina överarmar, jäklar så ont det gjorde när han knep ihop med fingrarna, de blir ju jättestarka när de får anfall med kramper. Tur att det bara varade knappt en minut. Trots det så hade han ont i halsmusklerna i kväll. Troligen är han öm i fler muskler i morgon. Han blir väldigt trött efter ett anfall och det håller i sig 10-15 timmar, så när han fick blod sov han i stort sett hela tiden. På sätt och vis är det bra, för då går ju tiden fortare när man är fastbunden vid en droppställning och inte kan göra så mycket.
I morgon kommer de och ska kolla sängen och fixa höj och sänkning av huvudändan, för när han har mycket slem i halsen, så får han så tungt och andas när han ligger ner, trots en jättekudde så är det inte tillräckligt.
Det blir inget lugn i morgon heller. Det är trevligt på ett sätt att träffa lite folk och få hjälp med sånt som inte fungerar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar