torsdag 22 oktober 2009

Till röntgen eller ej.

Usch vad de snurra idag, först ringer de och säger att Roger inte ska åka på röntgen och ultraljud för den som ska utföra ultraljudet är sjuk. ½ timma senare har de ändrat sig så han ska åka på röntgen på drop in. Sagt och gjort, han kom iväg och det var inte vätska i lungorna. Nu är det ultraljud av magen, ska han iväg i morgon eller ej, det återstår att se.
Ja det är inte lätt att vara sjuk. En fördel Roger vågar säga emot och ifrågasätta vad de håller på med och komma med egna förslag. Bra Roger stå på dig.
Sjukhusen och ASIH ringer så förbaskat tidigt, tror de att vi är uppe och springer klockan åtta på morgonen, vilka optimister, Roger sover som en stock, och jag blir så sur för man måste ut och svara i telefon som står i sitt ställ i hallen och lagom när jag kommer fram lägger de på. Så skrammlar mobilen istället, telefonterror. Måste ibland ladda upp telefonerna och natten passar bra till det, men just de nätterna så ringer de i svinottan.
Idag var killen från fixartjänsten här och hjälpte mig att få upp gardinerna, och så fixa han taklampan i sovrummet, det är en femtiotalslampa med vita kupor med smala svarta ränder. Kuporna är som strutar så det samlas mycket damm i dem, men nu är det borta. Så tog han ner stången som blev kvar i taket när de satte in duschkabinen, så nu har jag fått ordning på det.Ska ta fram sidenbanden till gardinerna i rummet så är allt OK.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar