måndag 24 augusti 2009

HS Måndag

Det gick bra på HS idag, läkaren tyckte att han verkligen hade blivit piggare, än när han träffade honom sist, och idag kom han inte i rullstol utan inklivande med rollatorn, som han tycker mer och mer om. Han hade gott om tid så han behövde inte jäkta mellan röntgen och läkaren. Han ska nu in och kolla njurarna innan de kan bestämma om cellgiftet, så det blir väl vilken dag som helst. Nu bara han väntar på klartecken så i morgon ska han gå ut lite för han vill få upp lite ork i benen.
Han fika på HS 36 kr för en kopp kaffe och ett wienerbröd, det tyckte han var hutlöst, så är det när det inte finns någon konkurens.
Håll nu alla tummar att njurkontrollen går bra, det är det vi önskar mest nu. Jag måste säga det att Roger är otroligt tålmodig när det gäller alla dessa prover och att allt tar sin tid, men vi har pratat om det och han inser att det är viktigt att allt är OK och kontrollerat innan de sätter in behandling, inget fräs eller fula ord, utan bara lungt "ja så är det nog" med en suck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar