onsdag 12 augusti 2009

Sov gott

Idag sov vi gott när vår morgonhjälp kom, vi kom upp med fart fick vår frukost, och vår vanliga morgonhjälp så vi kommer igång, om än på halvfart. Vi skulle inte få någon ordning på varken frukost eller blodsocker utan den här lilla kom igångsparken på morgonen. Värk och ömhet i lederna gör att man helst vill dra täcket över huvudet och fortsätta sova, eller försöka att sova. Vid 10-snåret ringde telefonen, och det var ASIH som ringde och talade om att på fredagmorgon så ska Roger i på Nacka sjukhus och operera in en port. Då slipper han alla stick i armarna och ovanpå handflatorna när de ska ta prover och ge medicin.Han blir alldeles sönderstucken vissa dagar. 7.20 ska han vara inne, så det blir en tidig morgon han ska vara klar och åka 1 timma tidigare, då ska han också hinna duscha. Ja på något vis ska vi ordna det. Ingenting är omöjligt, man är van att fixa det mesta.
Igår beställde jag varor tills idag, så när de kom hjälptes vi åt att få dem på rätt plats i skåpen. Efter det tog vi en lite försenad lunch, så blev det liksom att ögonlocken blev tunga och man längtade till sängen, vi sträckte ut oss och tog en ordentlig middagslur på drygt timman, sen smakade kaffet gott.
Det kom ett par ordentliga regnskurar framåt kvällskvisten, det smattrade på rätt bra mot fönstren. Nu får det gärna bli sol och varmare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar