måndag 17 augusti 2009

TV.n kom i kväll

Den levererades in i vardagsrummet, Rickard som annars är nyfiken, kom inte ut och kollade så han missade en riktig pangpingla.

Nu ska bara TV.n monteras, foten på och kopplas in på el och bredband och inställas, men det sker ju automatiskt. Det får bli morgondagens jobb Rickard är ledig så då får väl gubbarna ägna sig åt det. Håller den här lika länge som den gamla så kan vi inte klaga runt 10-12 år.

Idag skulle de komma från Hjälpmedel i Handen, men vet inte vad som hände, har inte hört något från dem. får väl se vad som händer i morgon.

Jag tänker att ta det lungt resten av kvällen, är trött i kväll, beror nog mer på vädret än att jag har jobbat hårt, har tvättat sänglinnet vi böt i morse. Skönt att få undan det på en gång, ska tvätta lite frottehandukar, bäst att hålla efter tvätten, annars har den en förmåga att växa en över huvudet.
Måste ta mig till apoteket eller om Rickard är villig att åka dit, förstår inte vem som äter upp min medicin, det är ständigt slut, på än den ena än den andra sorten. Skulle behöva rörpost direkt från apoteket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar